Зелені чаї в основному проходять тільки процес сушіння, а ось чорний має тривалий процес ферментації. Найчастіше цей процес полягає у випаровуванні вологи з листя, потім відбувається окислення, в процесі якого відбувається ферментація. Це процес перетворення структури чайного листа.
12 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як весело привітати чоловіків із 23 лютого на роботі?
Від щирого серця наш колектив вітає вас зі святом 23…
Що буде, якщо на ніч їсти лимон?
Лимонний аромат надає заспокійливу дію на Вашу нервову систему, допомагаючи…
Як можна описати голос
Сумний, різкий, скрипучий, хрипкий, пронизливий, писклявий, плаксивий, з задишкою, боязкий,…