Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки років Христині Бухинбалте з дому 2?
Христина приковує погляд красою, стрункістю та доглянутістю, а ще загадковістю,…
Як перевірити наявність оновлень драйверів відеокарти?
У полі пошуку на панелі завдань введіть диспетчер пристроїв, а…
Як зробити реєстрацію в МФЦ?
Які документи потрібні для тимчасової реєстрації 2022 року: зразок заявиПаспорт.…