Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки років було чапаєву?
Якого року вбили Чапаєва?Зміст:1 Якого року вбили Чапаєва?2 Яке було…
Чому нічого не чути в мікронавушнику?
Справа в тому що у капсульного мікронавушника є сторони прийому…
Що таке Мередіана у географії?
meridianus – полуденний) – лінія перерізу поверхні земної кулі площиною,…