Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що лікує барбарис?
Відвар кори барбарису п'ють при захворюваннях печінки, сечового міхура, ревматизмі.…
Який пробіг у скутерів?
Заданий (конструктивний) ресурс до першого капітального ремонту 150сс – 25-30…
Які податки сплачують садові товариства?
СНТ оплачує майновий, земельний, водний податки, ПДФО та податок на…