Справа в тому, що він спочатку замислювався клейким і в'язким продуктом, який тільки зіпсує плов. Що менше крохмалю, то краще для страви. Також важливо пам'ятати, що перед закладкою рису в посуд потрібно обов'язково промивати. Це можна робити в холодній воді, але бруд все ж таки краще відходить у теплій.
10 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим небезпечна прихована кров у калі?
Реакція на приховану кров за Грегерсен може показувати: Ерозивний гастродуоденіт;…
Як зробити одяг із льону
проводять первинну обробку – сушать, мнуть, тріплють; починається саме прядильне…
Що таке 1.6 у машині?
Номінальна потужність, л. с. Показники вітчизняного двигуна робочим об'ємом 1,6…