Справа в тому, що він спочатку замислювався клейким і в'язким продуктом, який тільки зіпсує плов. Що менше крохмалю, то краще для страви. Також важливо пам'ятати, що перед закладкою рису в посуд потрібно обов'язково промивати. Це можна робити в холодній воді, але бруд все ж таки краще відходить у теплій.
10 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Ожиріння коли росте живіт
Чому найчастіше жир утворюється в області живота? Підшкірна жирова клітковина…
Як називають Доширак інакше?
Локшина швидкого приготування, яку часто називають дошираком, сприймається як псевдоїда.
Скільки зберігається диплом про вищу освіту?
О. та номери диплома). В архіві вишу особиста справа зберігається…