Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У якому році народився Єльцин?
Борис Миколайович Єльцин (1 лютого 1931, Бутка, Буткінський район, Уральська…
Чи можна ставити меблі відразу після укладання лінолеуму?
Лінолеум слід укладати до заміни міжкімнатних дверей, щоб потім не…
Навіщо купувати акції і що це таке?
Можна купити пакет акцій, щоб брати участь в управлінні компанією.…