Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що трапилось із дитиною Хількевич?
У результаті контрольний аналіз показав, що дочка актриси не має…
Скільки ремонтних розмірів?
Що таке ремонтний розмір?Зміст:1 Що таке ремонтний розмір?2 Що таке…
Що таке оплата за ОМС?
«Обов'язкове медичне страхування» (ЗМС) – це система, покликана забезпечити дотримання…