Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити компрес із кореня хрону?
Компреси з хрону допомагають при болю у суглобах. Для цього…
Що буде, якщо забитий резонатор?
При виникненні поломки значно знижується пропускна здатність резонатора, внаслідок чого…
Чи потрібно саджати дитину в 6 місяців?
Дитина повинна самостійно сісти через карачки! До 6 місяців вона…