Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки бере тепловий насос?
Витрати на електроенергію у разі експлуатації теплового насосу становлять 14…
Як точити ножиці точильним каменем?
‣ Поріжте ножицями так, щоб лезо стосувалося шорсткої поверхні. ‣…
Чи можна будувати будинок на ЛПГ 2022?
З 1 березня 2022 року набрав чинності Федеральний закон, що…