Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який колір меблів збільшує місце в кімнаті?
Які кольори збільшують простір – Найкращим вибором будуть холодні пастельні…
Що таке деструкція у медицині?
destructio, deconstructio) – розкладання, руйнування (у більшості випадків протилежне або…
Скільки давати коту Вискаса?
Ваш вихованець повинен з'їдати 2,5 упаковки вологого корму та 25…