Якщо котлети вийшли сирими всередині і сильно просмаженими зовні – просто додайте в сковороду воду, накрийте кришкою і протушкуйте трохи.
Якщо котлети залишилися сухими, тоді можна їх запекти в духовці. Викладіть котлети на скляну тарілку для запікання, залийте їх соусом із сумішшю з овочів та зелені. Можна змішати томатний соус із овочами або зробити пасерування на сковороді. Запікайте котлети 30-40 хвилин у духовці на 170-200 градусах.
Додати борошно, манку, яйце чи приправу. Щоб котлети не розвалювалися при жарінні, потрудитися доведеться на стадії приготування фаршу: його треба добре вимішати і «відбити» – брати в руки і кидати в миску – і так кілька разів Фарш повинен стати «слухняним» і легко збиратися у великий гладкий колобок.