Мінуси заморожених продуктів для здоров'я Погано оброблений продукт або вміст шкідливих бактерій у їжі сприяє заморозці цих мікробів. Сальмонела, кишкова паличка спокійно переживає мороз, залишаючись у продукті. При розморожуванні ці бактерії оживають та поширюються в організмі.
26 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як дізнатися, чим забитий диск Д?
Як зрозуміти, що займає місце на жорсткому диску?Зміст:1 Як зрозуміти,…
Чим корисно стояти на килимку Кузнєцова?
Ефективно знімає біль у попереку, посилює кровообіг, підвищує тонус шкіри,…
У чому відмінність напівсухого шампанського від напівсолодкого?
Головна відмінність напівсухого від напівсолодкого вина полягає в концентрації цукру.…