У м'ясі міститься натрій, фосфор, калій, магній, сполуки сірки та особливо цінне залізо. Залізо, що міститься в червоному м'ясі, добре засвоюється організмом, і з точки зору даних показників є незамінним компонентом, необхідним для утворення крові та гемоглобіну.
1 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як ще можна використовувати зарядні пристрої
Куди подіти старі зарядні пристрої?Це можна зробити через Авіто, Юлу,…
Що означає інтроверт та екстраверт
Перша полягає в тому, що Інтровертами називають людей, які зацікавлені…
Скільки суміші йде на кладку цеглини?
Відповідь: Витрата суміші при кладці одинарної цеглини – приблизно 1…