М'ясо гусака багате на наступні вітаміни і мінерали: вітамін B6, вітамін PP, фосфор, сірку, мідь, хром, кобальт. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози в крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисне для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.
17 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки зберігається заморожена чорноплідна горобина?
Опис: Для приготування смузі, компотів, десертів та киселів. Вага: 450…
Яку зачіску зробити з густим волоссям?
Стрижки на густі кучеряві волоссяКаскад Каскад на кучері. Оптимальний варіант…
Чому Паганіні називали дияволом?
Талант Паганіні називали диявольським не тому, що скрипаль був запеклим…