М'ясо гусака багате на наступні вітаміни і мінерали: вітамін B6, вітамін PP, фосфор, сірку, мідь, хром, кобальт. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози в крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисне для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.
17 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити з лего автоматик: покрокова інструкція
LEGO – це конструктор, який дає змогу збирати різноманітні моделі…
Коли ми пишемо не?
Основна функція частки не – посилення заперечення. Тому вона Використовується…
Як повернути айфон назад: докладний посібник
Айфон – це один із найпопулярніших смартфонів у світі, який…