Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
19 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як порахувати ПДФО 13 відсотків?
Припустимо, ви продали кімнату за 950 тисяч рублів і хочете…
Як посолити скумбрію в домашніх умовах смачно і швидко без розсолу.
Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?На дно пластикового або…
Чому не можна різко змінювати корм коту?
Якщо різко змінити корм кішці або собаці, у улюбленця може…