Яблука сортів Спартан, Богатир краще зберігаються за температури +2… +3°С, а сорт Антонівка звичайна – за +3… +4°С. Плоди, які не досягли знімної зрілості і закладені на зберігання недозрілими, за низької температури не дозрівають, залишаються грубими за консистенцією, а їхнє забарвлення, смак і аромат не поліпшуються.
10 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який смак у терну?
На смак плоди терпкокислі, але після перших заморозків терпкість зменшується.…
Як називається зелений екзотичний фрукт?
Марула. Зелений фрукт дозріває і стає жовтим, а біла м'якоть…
Який найкращий вітамін D?
Для дорослих підходить застосування будь-якої форми вітаміну Д3, а для…