Зберігання продуктів, що швидко псуються, допускається при температурі +4 °С (±2 °С). Для таких продуктів створюють умови зберігання, за яких вони зберігають харчову цінність та безпечні для людини протягом встановленого терміну придатності.
29 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки звуків у слові людям?
Відповіді2. людям – слово з 2 складів: лю-дям. Наголос падає…
Як витягнути камінь із сечоводу?
Що потрібно робити, щоб вийшов камінь із сечоводу?Зміст:1 Що потрібно…
Як стати невловимим злодієм
Хто зараз лідер злочинного світу?Пічугін, Юрій ВікторовичЮрій Вікторович Пічугін (Пічуга)дата…