Як зберігати крекери?

Немає коментарів

Вафлі, крекери, пряники, печиво зберігають при відносній вологості повітря до 75% та температурі не більше +18°С. Кондитерські вироби з кремовою частиною повинні знаходитись в умовах зниженої температури у прохолодних приміщеннях, холодильних гірках та кондитерських вітринах.Mar 5, 2019

Домашнє печиво найкраще відправити на зберігання в бляшанку з герметичною кришкою. Якщо подібних солодких виробів велика кількість, то кожну кулю необхідно відгородити пергаментними листами. Пряне печиво (з корицею, гвоздикою та ін.) не можна зберігати разом, інакше усі аромати перемішуються.

Простий, але стильний спосіб організувати покупні солодощі чи домашню випічку – скласти все у скляну банку. Такий варіант хороший і тим, що через прозоре скло видно вміст кожної ємності. Крім того, печиво або цукерки, складені у банку, виглядають дуже естетично і прикрашають кухню.

3 місяців Середній термін зберігання печива після розтину від тижня до трьох місяців. Температура зберігання 18 градусів (плюс мінус 5 градусів), вологість трохи більше 75%. Відкрите печиво треба зберігати у паперових пакетах. Термін зберігання відкритої пачки залежить від жирності печива.

Пов'язані записи