Categories: Відповіді

Якою водою заливати агар агар?

Необхідно розчиняти у воді температурою від 90 до 100 градусів. Застигає агар при температурі 40 градусів, а повністю утворюється в потрібну консистенцію в охолодженому вигляді нижче 30 градусів.

Щоб розвести агарагар, додайте його у теплу рідину (воду, фруктовий сік, бульйон) у співвідношенні 1 ч. л. на склянку рідини та залиште на 15 хвилин для набухання. Потім доведіть рідину до кипіння постійно помішуючи.

Пропорції Агар "сильніше" желатину, тому на 1 літр рідини потрібно всього 8 грам загусника. Якщо ви використовуєте кислі фрукти, сік чи вино, то потрібно використовувати більше агара: 13 грам на 1 літр рідини.

Отже, якщо ви вирішили використати для своєї страви агарагар, пропорції для холодця будуть наступними: на 500 мл бульйону необхідно взяти 5 г порошку для отримання щільної текстури желе, відповідно дозування агарагара для дуже щільного та густого желе становитиме 7 г на 500 мл м'ясного бульйону.

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago