Що подати на гарнір до качки?
Зміст:
Качка – досить жирний птах, тому, вибираючи гарнір, який ви подасте до цього м'яса, варто віддавати перевагу легким стравам, які здатні збалансувати жир, «згладити» його, компенсувати. Бобові, круп'яні, картопля, овочі та кислий смак – такі самі загальні рекламування.
Які трави підходять до качки?
Приправа для тушкованої качки – чорний перець горошком, лавровий лист, зерна гірчиці, коріандр, ялівець. Приправа для качки з яблуками – кориця, гвоздика, меліса, кардамон. Приправа для качки по-пекінськи – кориця, часник, імбир, бадьян, китайська суміш «5 спецій». Купити спеції до качки можна на сайті ТМ Dr Igel.
Як приготувати рагу з качки?
- Крок 1 із 6. Беремо м'ясо качки та режим його на шматочки.
- Крок 2 з 6. Беремо сковороду, наливаємо олію, викладаємо м'ясо. …
- Крок 3 з 6. Поки качка смажиться чистим цибулю та моркву. …
- Крок 4 із 6. Коли м'ясо підсмажиться додаємо цибулю та моркву. …
- Крок 5 із 6. Чистимо картоплю та нарізаємо середніми часточками. …
- Готово!
Jan 12, 2016
Чому качка має специфічний запах?
Якщо здається, що качка пахне кислувато, швидше за все, вона не свіжа. Грудка має бути щільною, шкірка – блискучою, а лапки – з перетинками. Домашня качка жирніша, ніж магазинна. Жир може впливати на запах і смак м'яса під час приготування, тому найкраще його попередньо зрізати.
Яке вино підійде до качки?
Як правило, страва з білого м'яса птиці (курка або індичка) ідеальна в парі з білим. вином – совіньйон блан або шардоне, до темного м'яса (качка або дичина) краще підійдуть червоні вина середньої насиченості – піно нуар або зінфандель.
Що подати на гарнір до гуски?
Чорнослив та яблука – прекрасний гарнір. Запікаючись разом з гусем, вони набувають незвичайного смаку.
Як забрати запах з м'яса курки?
Наріжте курку на шматки та на пару годин замочіть у слабкому розчині марганцівки. Замочити куряче м'ясо на 3-4 години можна і в холодній солоній воді: на 1 літр води потрібно додати 2 столові ложки з гіркою великої кухонної солі.