Categories: Відповіді

Яка рентабельність у громадському харчуванні?

Рентабельність ресторану може становити від 11% до 30%. 30% – у тих, хто погано вважає. Mar 28, 2018

Як розрахувати рентабельність ресторану? Дотримуйтесь цієї формули: Чиста прибуток = Загальний прибуток – Операційні витрати (інгредієнти + зарплата + оренда + інші витрати) Рентабельність = (Чиста прибуток / Загальний дохід) x 100%

Тобто, при формуванні ціни до собівартості страви додали 300% або ще три собівартості зверху. 300% – це середня націнка, Яка вважається нормою в багатьох ресторанах, але так само, як і у випадку з фудкостом, кожен ресторатор цю норму повинен обчислити для себе сам.

Середній термін окупності ресторану складає 2-2,5 роки. Щоб уникнути проблем, краще укладати договір терміном від п'яти років.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago