Categories: Відповіді

Яка частина свинини найкраще підходить для варіння?

Лопатка грубіше і щільніше шийної частини. Це свиняче м'ясо вимагає тривалого приготування, тому підходить для варіння, гасіння та запікання. Найкраще використовувати лопаткову частину для фаршу, його добре класти в пельмені. З кісткової частини виходить наваристий бульйон.Aug 22, 2021

Якщо варена страва буде дієтичною, беріть філейні частини з невеликою кількістю жиру і варіть довше щоб зробити м'ясо м'якшим. Голова, щоки – присутня велика кількість жиру. Підходять варіння та соління. Можна приготувати холодець, фарширована голова та рулет зі свинячої щоки.

Щоб отримати м'яке та ніжне м'ясо, слід купувати шматки з верхньої частини свинячий туші: вирізка чи спинка. Для фаршу, жаркого, супу і різних варено-тушкованих страв можна купити м'ясо жорсткіше, тобто з нижньої частини туші: лопатка, грудинка, ноги.

Вирізка є найбільш ніжним та соковитим елементом свинячий туші, який можна готувати будь-яким способом, але потрібно врахувати, що при тривалій тепловій обробці м'ясо може стати жорстким. Найкраще виходять з вирізки медальйони та шашлик.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago