Як зробити брагу для самогону зі сливи?
Рецепт сливової браги
- Немиті (якщо бродіння буде на диких дріжджах) сливи очистити від кісточок і розім'яти до отримання однорідної кашки. …
- Додати в сливову жижу цукор (за бажанням).
- Розвести дріжджі у теплій воді (оптимальна температура 25-29 ° C), влити в сусло (необов'язково).
- Додати воду.
Похожі
Як правильно зробити самогон вдома?
Класичні пропорції: на 1 кг цукру 100 г пресованих або 15-20 г сухих дріжджів і 5 літрів води. Собівартість сировини нескладно підрахувати. Спочатку готують сусло (цукрово-водний розчин), потім сусло додають дріжджі. Вихід готового продукту складе близько літра чи трохи більше.