Categories: Відповіді

Як зробити свинину грудинку

Навіщо використовується грудинка свиняча?

Грудинка – копчений м'ясопродукт, близький до бекону, що виготовляється з посоленого грудоребрового відділу туш – яловичої, баранячої або нежирної свинини (беконної або м'ясної вгодованості). Застосовується як інгредієнт для холодних закусок, борщу, горохових та квасоляних супів, грудинку також підсмажують із яєчнею.

Як замаринувати свинячу грудинку для шашлику?

Змішати томатну пасту, мед, соєвий соус та перець. Ретельно перемішати. Викласти грудинку у маринад. Накрити та прибрати в холодильник для маринування.

admin

Recent Posts

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

15 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

17 години ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

17 години ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

17 години ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

17 години ago

Найкращі львівські магазини для покупки стильного одягу

Львів — місто, яке славиться не лише своєю архітектурною спадщиною, а й чудовим вибором стильного…

17 години ago