Categories: Відповіді

Як зробити свинину грудинку

Навіщо використовується грудинка свиняча?

Грудинка – копчений м'ясопродукт, близький до бекону, що виготовляється з посоленого грудоребрового відділу туш – яловичої, баранячої або нежирної свинини (беконної або м'ясної вгодованості). Застосовується як інгредієнт для холодних закусок, борщу, горохових та квасоляних супів, грудинку також підсмажують із яєчнею.

Як замаринувати свинячу грудинку для шашлику?

Змішати томатну пасту, мед, соєвий соус та перець. Ретельно перемішати. Викласти грудинку у маринад. Накрити та прибрати в холодильник для маринування.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago