Categories: Відповіді

Як зробити правильно заварний крем?

Якщо при приготуванні заварний крем вийшов рідкий і стікає з ложки, не тримає форму, його необхідно загуснути. Можливі причини рідкого заварного крему – Це недостатня кількість борошна або крохмалю. Саме ці інгредієнти є загусником.

Щоб крем не підгорів, вогонь має бути невеликим. Потім додайте|добавляйте| збиті яйця з борошном – і відразу знову перемішайте. Дочекайтеся появи великих бульбашок – це означатиме, що крем закипає.

При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; в холодильнику – зможе зберігатись до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.

admin

Recent Posts

Як обрати тактичне спорядження: поради від експертів

Вибір якісного тактичного спорядження — важливий аспект для військових, туристів, мисливців та всіх, хто цінує…

15 години ago

Чорна п’ятниця: книги для українців за зниженими цінами

В очікуванні традиційних передріздвяних знижок покупці планують вигідні покупки: скоро настане Чорна п’ятниця! Книги —…

17 години ago

Святкові подарункові набори з доставкою до Нового року: Підтримуємо українських майстрів

Новорічні свята наближаються, і кожен з нас замислюється над тим, як потішити близьких особливими подарунками.…

2 дні ago

Догляд за хворими з психічними розладами в хоспісі для літніх людей

Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка потребує особливого підходу та професійного догляду.…

3 дні ago

Проекти двоповерхових будинків: сучасні рішення для комфортного життя

Двоповерховий будинок — це сучасне рішення для тих, хто прагне створити затишне і функціональне житло.…

5 днів ago

Вішлист: зручний спосіб організувати свої бажання

Сучасний світ покупок настільки різноманітний, що легко загубитися серед безлічі пропозицій. Буває, ви натрапляєте на…

5 днів ago