Categories: Відповіді

Як зробити правильно заварний крем?

Якщо при приготуванні заварний крем вийшов рідкий і стікає з ложки, не тримає форму, його необхідно загуснути. Можливі причини рідкого заварного крему – Це недостатня кількість борошна або крохмалю. Саме ці інгредієнти є загусником.

Щоб крем не підгорів, вогонь має бути невеликим. Потім додайте|добавляйте| збиті яйця з борошном – і відразу знову перемішайте. Дочекайтеся появи великих бульбашок – це означатиме, що крем закипає.

При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; в холодильнику – зможе зберігатись до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.

admin

Recent Posts

Що означає «Обслуговування батареї» в iPhone і чи потрібно одразу міняти акумулятор?

Що означає «Обслуговування батареї» в iPhone і чи потрібно одразу міняти акумулятор? Смартфони Apple досить…

22 години ago

Конопатка та герметизація дерев’яних будинків

Конопатка та герметизація є важливими етапами у створенні та догляді за дерев’яними будинками, особливо тими,…

23 години ago

Гід по вибору іграшок для дорослих: все, що варто знати

Іграшки для дорослих давно перестали бути темою табу. Вони стали повноцінним елементом інтимної культури, інструментом…

23 години ago

CAT ORANGE: український бренд дизайнерського жіночого одягу

CAT ORANGE — це не просто ще один бренд жіночого одягу. Це новий голос української…

3 дні ago

Якісний посуд для дому: як купити посуд від iPosuda вигідно

Посуд щодня супроводжує нас на кухні, під час сніданків, вечерь, свят і приготування страв. Він…

4 дні ago

Електронні ваги від виробника: що варто знати перед покупкою

Сфера торгівлі, складської логістики, громадського харчування та промисловості не може обійтись без точного вимірювання ваги.…

4 дні ago