Categories: Відповіді

Як зробити густу шоколадну помадку

Що робити, якщо глазур занадто рідка?

Якщо глазур вийшла занадто рідкою Якщо глазур при висиханні стає ледь помітною, швидше за все ви приготували дуже рідку масу. В цьому випадку потрібно або загустити глазур, що залишилася, додавши кілька ложок цукрової пудри, або приготувати нову порцію глазурі, використовуючи більшу кількість цукрової пудри.

Як приготувати помадку для торта?

У невеликій ємності з'єднати молоко та цукор. Нагріти їх на невеликому вогні, постійно помішуючи до розчинення цукру. Додати какао, довести до кипіння і варити 1-2 хвилини. Зняти помадку з вогню, додати вершкове масло|мастило| і перемішати.

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago