Categories: Відповіді

Як зберігати зелень лайфхак?

Щоб зелень не зів’яла, поставте її в баночку з холодною водою, загорніть у поліетиленовий пакет і приберіть у холодильник, у відділення для овочів (нижній ящик). У поліетиленовому пакеті. Можна зробити простіше: скропити зелень холодною водою і нещільно загорнути в поліетиленовий пакет, зберігати у відділенні для овочів.

Як зберігати зелень у холодильнику правильно Найкращий спосіб для деяких прянощів, таких як петрушка, кріп, базилік, рукола, – це збереження в холодильнику. Пучок зелені достатньо поставити в ємність із холодною водою, помістити зверху поліетиленовий пакет для обмеженого доступу повітря, зафіксувати гумкою.

Поліетиленовий пакет – зелень у ньому потрібно збризнути водою, і варто залишити зелені трохи повітря в зав’язаному пакеті, проколовши в ньому кілька дірочок голкою. Паперовий рушник – теж варіант! Якщо злегка змочити його водою (але щоб не розвалювався), обернути зелень, а зверху – ще пергаментом.

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago