Categories: Відповіді

Як запікати правильно качку в духовці

Як приготувати качку, щоб вона не була жорсткою?

Як підготувати качку до запікання Якщо купили заморожену тушку, обов'язково розморозьте її. У холодильнику птах вагою 2 кг відтає приблизно добу. Якщо хочете впоратися за 3 години, покладіть качку в каструлю з холодною водою. Важливо міняти воду кожні півгодини та стежити, щоб вона залишалася холодною.

На якому режимі готувати качку у духовці?

Запікати качку треба поступово збільшуючи температуру. Спочатку готуйте її протягом години при 150 ° С, потім збільшіть температуру до 170 ° С і доведіть практично до готовності. Після цього рекомендується дати качці постояти в духовці при 200°С протягом декількох хвилин.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

9 години ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

1 день ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

4 дні ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

5 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

5 днів ago