Categories: Відповіді

Як їсти токпоккі?

Ще одна страва, без якої не можна уявити корейську кухню, – токпоккі, гострі рисові коржі, які іноді подають із сиром або яйцем, шматочками fish cake і овочами. Токпоккі можна купити навинос за пару доларів у стаканчику – від ресторанних не відрізниш.

Основу страви складають ковбаски з рисового борошна “каретток”, які корейці найчастіше купують у вигляді напівфабрикату. Каретток мають нейтральний смак, а тому додати до них можна практично будь-які інгредієнти. Спочатку страва токпоккі мала скоріше кислий смак, проте з часом стала гострою вуличною їжею.

Щоб приготувати Токпоккі, вам знадобиться всього дві-три хвилини:

  1. Викладіть палички і сухий соус у чашку-упаковку;
  2. Залийте гарячою водою до зазначеної лінії;
  3. Перемішайте;
  4. Прогрійте страву в мікрохвильовій печі протягом 3-х хвилин за потужності 700 Вт, або протягом 2-х хвилин за потужності 1000 Вт.
admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

1 день ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

1 день ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

3 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago