Categories: Відповіді

Як швидко замаринувати імбир у домашніх умовах

Як правильно замаринувати імбир для суші?

Для маринаду додаємо у воду цукор, оцет, сіль та кип'ятимо. Укладаємо нарізані платівки кореня в банку, додаємо скибочку-два сирих очищених буряків. Заливаємо це гарячим маринадом та накриваємо кришкою. Даємо час охолонути, потім ставимо в холодильник.

Як позбутися гіркоти імбиру?

Зацукроване коріння Корінь промивають, очищають від шкірки. Тонко нарізають – завтовшки по 2 мм. Заливають окропом (щоб вона повністю приховувала шматочки), тримають 2 години. Це може прибрати з імбиру гіркоту.

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago