Categories: Відповіді

Як швидко обскубти качку мулард

Як швидко обскубти качку?

При ошпарюванні качку опускають на хвилину в гарячу воду, але не окріп (70-80 градусів), а після цього видаляють пір'я. Потім птах підвішують за ноги і якнайшвидше обскубують. Такий метод має недолік: м'ясо качки червоніє, а пух уже не можна буде використовувати.

Скільки часу тримати качок до вибою?

Найчастіше качку забивають у віці 60 – 65 днів. Момент забою визначається станом оперення качок: коли вперше повністю виростає пухове покриття. За 18-24 годин до забою качки повинні голодувати, але при цьому має бути забезпечений вільний доступ до води.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

9 години ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

1 день ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

4 дні ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

5 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

5 днів ago