Categories: Відповіді

Як розм'якшити сушені гриби?

Сушені гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 год. Цей спосіб дозволяє пом'якшити смак грибів у блюді. Потім розмочені грибочки перед варінням необхідно обов'язково добре промити.

Краще заливати гриби холодною водою. Тоді збережуться їх смак та аромат. Але замочування у холодній воді може зайняти набагато більше часу, ніж при замочуванні у теплій воді. Іноді грибам потрібно 1-2 години, щоб розм'якшитися, але якщо ви на це приділите 20-40 хвилин, цього буде достатньо.

Замочіть гриби у гарячій воді та потримайте близько 20 хвилин, накривши серветкою. Після цього видаліть непридатні частини. Якщо гриби здалися вам великими, розріжте їх навпіл. Промийте гриби після замочування.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

1 день ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

1 день ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

3 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

4 дні ago