Categories: Відповіді

Як приготувати рибу чебак?

Риба через 7 діб.

Чебак, або сибірська плотва (лат. Rutilus rutilus lacustris) – підвид плотви, лучеперої риби з сімейства коропових, поширений у Сибіру та на Уралі. Чебак широко поширений у річках – Тоболі, Іртиші, Ісеті – та озерах Сибіру, ​​Уралу, Далекого Сходу.

У харчуванні чебак невибагливий, у його раціоні присутня різноманітна рослинна та тваринна їжа, наприклад:

  • водорості;
  • вищі водні рослини;
  • молюски;
  • мотиль та потічник;
  • комахи;
  • личинки;
  • черв'яки;
  • ракоподібні.
admin

Recent Posts

Як обрати тактичне спорядження: поради від експертів

Вибір якісного тактичного спорядження — важливий аспект для військових, туристів, мисливців та всіх, хто цінує…

19 години ago

Чорна п’ятниця: книги для українців за зниженими цінами

В очікуванні традиційних передріздвяних знижок покупці планують вигідні покупки: скоро настане Чорна п’ятниця! Книги —…

20 години ago

Святкові подарункові набори з доставкою до Нового року: Підтримуємо українських майстрів

Новорічні свята наближаються, і кожен з нас замислюється над тим, як потішити близьких особливими подарунками.…

2 дні ago

Догляд за хворими з психічними розладами в хоспісі для літніх людей

Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка потребує особливого підходу та професійного догляду.…

3 дні ago

Проекти двоповерхових будинків: сучасні рішення для комфортного життя

Двоповерховий будинок — це сучасне рішення для тих, хто прагне створити затишне і функціональне житло.…

5 днів ago

Вішлист: зручний спосіб організувати свої бажання

Сучасний світ покупок настільки різноманітний, що легко загубитися серед безлічі пропозицій. Буває, ви натрапляєте на…

5 днів ago