Categories: Відповіді

Як приготувати рибу чебак?

Риба через 7 діб.

Чебак, або сибірська плотва (лат. Rutilus rutilus lacustris) – підвид плотви, лучеперої риби з сімейства коропових, поширений у Сибіру та на Уралі. Чебак широко поширений у річках – Тоболі, Іртиші, Ісеті – та озерах Сибіру, ​​Уралу, Далекого Сходу.

У харчуванні чебак невибагливий, у його раціоні присутня різноманітна рослинна та тваринна їжа, наприклад:

  • водорості;
  • вищі водні рослини;
  • молюски;
  • мотиль та потічник;
  • комахи;
  • личинки;
  • черв'яки;
  • ракоподібні.
admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

22 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

23 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago