Categories: Відповіді

Як приготувати ковбасу?

Коптильня накривається кришкою. Після того, як з труби піде димок, потрібно почекати приблизно сорок хвилин, потім кришку знімають і коптять ковбаски ще близько 15 хвилин (загалом процес займає близько двох годин, При температурі приблизно 60-120˚С).

Обсмажуємо нашу ковбасу на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, до повної готовності. Готовність можна, можливо перевіритиЯкщо проткнути ковбаски зубочисткою, повинен витікати прозорий сік. Якщо виділяється м'ясний сік каламутний, значить, продовжуємо обсмажування.

Для надання ковбасним виробам особливого апетитного смаку та аромату додають прянощі та спеції. В основному використовуються такі приправи для домашніх ковбас: перець (запашний, чилі, білий, чорний, червоний), гвоздика, мускатний горіх, лавровий лист, коріандр, кардамон, кориця, кмин та інші.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago