Categories: Відповіді

Як приготувати ковбасу?

Коптильня накривається кришкою. Після того, як з труби піде димок, потрібно почекати приблизно сорок хвилин, потім кришку знімають і коптять ковбаски ще близько 15 хвилин (загалом процес займає близько двох годин, При температурі приблизно 60-120˚С).

Обсмажуємо нашу ковбасу на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, до повної готовності. Готовність можна, можливо перевіритиЯкщо проткнути ковбаски зубочисткою, повинен витікати прозорий сік. Якщо виділяється м'ясний сік каламутний, значить, продовжуємо обсмажування.

Для надання ковбасним виробам особливого апетитного смаку та аромату додають прянощі та спеції. В основному використовуються такі приправи для домашніх ковбас: перець (запашний, чилі, білий, чорний, червоний), гвоздика, мускатний горіх, лавровий лист, коріандр, кардамон, кориця, кмин та інші.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

23 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

23 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago