Categories: Відповіді

Як правильно зняти сало з свині

Як правильно обробити свиню?

За класичною схемою напівтуша поділяється на:

  1. передні ноги – лопатка та кермо окремо;
  2. задні ноги – стегенця;
  3. сало та шпиг;
  4. грудинка;
  5. корейка.

Як правильно обробити чверть свині?

Підрізаємо їх ножем, проштовхуючи його вздовж ребер по всій їх довжині. Проштовхуємо ніж углиб. Не намагайтеся особливо зрізати м'ясо, адже такі ребра можна запекти в духовці, зробити гриль або згасити з овочами. Після того, як ми зняли кісточки, підбираємось до м'яких частин туші.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

23 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

23 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago