Categories: Відповіді

Як правильно пропонувати меню?

Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи -> основні страви. Перед подачею страв та напоїв гостям переконайтеся, що вони відповідають фотографіям (зовнішній вигляд страви та подача: стейк-ніж, посуд і т. д.).

На першій сторінці меню має бути спеціальна пропозиція страв даного дня, потім перелік фірмових страв, потім список страв у порядку черговості їх подачі: від закусок до напоїв. Закуски та салати розташовуються в меню у відповідність до послідовності їх подачі для відвідувачів.

Меню пропонується у розкритому вигляді на першій сторінці зліва лівої рукою. Якщо за столом однією компанією сидять кілька людей, меню подається старшому їх. При зустрічі відвідувачів, прийомі замовлення та обслуговуванні офіціант повинен дотримуватись прийнятих правил етикету.

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago