Categories: Відповіді

Як правильно пропонувати меню?

Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи -> основні страви. Перед подачею страв та напоїв гостям переконайтеся, що вони відповідають фотографіям (зовнішній вигляд страви та подача: стейк-ніж, посуд і т. д.).

На першій сторінці меню має бути спеціальна пропозиція страв даного дня, потім перелік фірмових страв, потім список страв у порядку черговості їх подачі: від закусок до напоїв. Закуски та салати розташовуються в меню у відповідність до послідовності їх подачі для відвідувачів.

Меню пропонується у розкритому вигляді на першій сторінці зліва лівої рукою. Якщо за столом однією компанією сидять кілька людей, меню подається старшому їх. При зустрічі відвідувачів, прийомі замовлення та обслуговуванні офіціант повинен дотримуватись прийнятих правил етикету.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

13 години ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

1 день ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

4 дні ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

5 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

5 днів ago