Categories: Відповіді

Як працювати з шафою?

Шафа розстоєчна являє собою пристрій для бродіння тіста, оснащується нагрівальним елементом (ТЕНом) та ванною для води. Процес вистоювання тіста відбувається шляхом випаровування води, методом нагрівання, що призводить до бродіння тіста, насичення його вуглекислим газом, збільшення тестозаготівель у розмірах.

Також важливо знати параметри вистоювання. Вона відбувається за температури до 40 градусів. При цьому вологість має становити 80%. Для застосування розстоєчної шафи обов'язковою умовою є наявність системи опалення всередині приміщення.

Найкращими умовами для остаточного вистоювання є температура повітря 35-40 ° С та відносна вологість 75-85%. Залежно від зазначених вище умов тривалість вистоювання коливається від 20 до 120 хв.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

21 годину ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

2 дні ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

5 днів ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

6 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

6 днів ago