Categories: Відповіді

Як працювати з шафою?

Шафа розстоєчна являє собою пристрій для бродіння тіста, оснащується нагрівальним елементом (ТЕНом) та ванною для води. Процес вистоювання тіста відбувається шляхом випаровування води, методом нагрівання, що призводить до бродіння тіста, насичення його вуглекислим газом, збільшення тестозаготівель у розмірах.

Також важливо знати параметри вистоювання. Вона відбувається за температури до 40 градусів. При цьому вологість має становити 80%. Для застосування розстоєчної шафи обов'язковою умовою є наявність системи опалення всередині приміщення.

Найкращими умовами для остаточного вистоювання є температура повітря 35-40 ° С та відносна вологість 75-85%. Залежно від зазначених вище умов тривалість вистоювання коливається від 20 до 120 хв.

admin

Recent Posts

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

15 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

17 години ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

17 години ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

17 години ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

17 години ago

Найкращі львівські магазини для покупки стильного одягу

Львів — місто, яке славиться не лише своєю архітектурною спадщиною, а й чудовим вибором стильного…

17 години ago