Categories: Відповіді

Як посолити скумбрію в домашніх умовах смачно і швидко без розсолу.

Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?

На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні.

Як зберегти солону скумбрію без розсолу?

У холодильнику в неочищеному стані скумбрія може зберігатися 1 день. Протягом двох днів у цьому пристрої можна зберігати рибу без нутрощів, голови, хвоста і чорної плівки всередині черева. Продовжити цей період до 2 тижнів можна, поставивши скумбрію на льодові уламки та відправивши її в холодильник.

admin

Recent Posts

Проксі та їх використання

Проксі-сервери стали важливою частиною сучасної інтернет-інфраструктури. Це інструменти, які виступають посередниками між користувачем та ресурсами…

1 годину ago

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

19 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

21 годину ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

21 годину ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

21 годину ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

21 годину ago