Categories: Відповіді

Як подати порційний салат?

Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше. Вони прикрасять новорічний стіл та здивують гостей.

Приготовлений та красиво оформлений салат зазвичай подають на стіл у спеціальному посуді або на великій глибокій страві. Кожен із присутніх бере необхідну порцію салатною ложкою або салатним комплектом зі з'єднаних разом ложки та вилки, якими салат кладуть на порційну тарілку.

Виделку беруть правою рукою, маючи зубчики вниз. Приколюють салат, злегка натискаючи вказівним пальцем на ручку столового приладу та відправляють у рот. Ніж можна використовувати тільки для того, щоб трохи притримати листя і допомогти наколоти їх на вилку. В цьому випадку ніж беруть у праву руку, а вилку в ліву.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

23 години ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

23 години ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

7 днів ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

7 днів ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago