Зберігання продуктів, що швидко псуються, допускається при температурі +4 °С (±2 °С). Для таких продуктів створюють умови зберігання, за яких вони зберігають харчову цінність та безпечні для людини протягом встановленого терміну придатності.
Зберігання продуктів, що швидко псуються, допускається при температурі +4 °С (±2 °С). Для таких продуктів створюють умови зберігання, за яких вони зберігають харчову цінність та безпечні для людини протягом встановленого терміну придатності.
Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…
Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…
Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…
Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…
Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…
Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…