Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…
У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…
Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…
Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…
Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…
У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…