Як готувати спаржу зелену на сковороді?

Немає коментарів

Залежно від способу варіння, зеленій знадобиться від 2 до 10 хвилин, а білій – від 10 до 20 хвилин. А ще впливає товщина паростків: чим вони тонші, тим менше потрібно часу. Щоб перевірити, візьміть виделку або зубочистку і проколіть спаржу. Якщо вона м’яка, значить, готова.

У сковороді розплавити вершкове масло, додати ложку олії, закинути часник. Злити зі спаржі воду і одразу ж закинути її в сковороду . Смажимо кілька хвилин на середньо-великому вогні, акуратно струшуючи сковороду, перевертаючи тим самим стебла спаржі. Подавати, полив соком лимона.

Як їсти спаржу?

  1. Можна її їсти руками, але поруч має стояти мисочка з водою. …
  2. Добре приготовану спаржу можна їсти також однією виделкою. …
  3. У разі, якщо разом зі спаржею подаються добавки, такі як, наприклад, пармська шинка, характерна для італійської кухні, можна використовувати також і ніж.

Пов'язані записи