Однак варто пам'ятати, що паста навіть із твердих сортів пшениці та у правильних поєднаннях – страва не на кожен день. Тому пасту краще вживати у першій половині дня і не частіше двох-трьох разів на тиждень, враховуючи загальну калорійність.
Однак варто пам'ятати, що паста навіть із твердих сортів пшениці та у правильних поєднаннях – страва не на кожен день. Тому пасту краще вживати у першій половині дня і не частіше двох-трьох разів на тиждень, враховуючи загальну калорійність.
Вибір якісного тактичного спорядження — важливий аспект для військових, туристів, мисливців та всіх, хто цінує…
В очікуванні традиційних передріздвяних знижок покупці планують вигідні покупки: скоро настане Чорна п’ятниця! Книги —…
Новорічні свята наближаються, і кожен з нас замислюється над тим, як потішити близьких особливими подарунками.…
Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка потребує особливого підходу та професійного догляду.…
Двоповерховий будинок — це сучасне рішення для тих, хто прагне створити затишне і функціональне житло.…
Сучасний світ покупок настільки різноманітний, що легко загубитися серед безлічі пропозицій. Буває, ви натрапляєте на…