Categories: Відповіді

Скільки зберігається Віола?

Зберігати при температурі від +2'С до +6'С та відносної вологості повітря не більше 75%. Не допускається дія прямого сонячного світла. Рекомендується після розтину упаковки продукт зберігати при температурі від +2'С до +6'С трохи більше 3 діб. Термін придатності 240 діб.

У Роскачестве додали, що відкритий плавлений сир не можна зберігати більше п'яти днів в холодильнику, при температурі від 2 до 4 градусів Цельсія. Після розкриття упаковки продукт краще тримати у заводській упаковці, якщо це сир у ванночках або стаканчиках. Ковбасний та сир у вигляді брикетів варто обернути у фольгу.

У холодильнику Найоптимальнішим і найдоступнішим місцем для зберігання сиру є холодильник. Він забезпечує найщільнішу герметизацію для захисту сиру від вологи та запахів. Термін зберігання сиру в залежності від сорту становитиме від двох тижнів до місяця. У морозильній камері сир збережеться трохи довше – до трьох місяців.

admin

Recent Posts

Обладнання Nordson: Інновації та точність у промислових процесах

У світі сучасного виробництва ефективність, точність та надійність є ключовими факторами успіху. Кожен етап, від…

11 години ago

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

4 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

1 місяць ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

1 місяць ago