Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…
Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…
Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…
Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…
Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…
Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…