Categories: Відповіді

Скільки відходів від бика?

N п/п Найменування Норма виходу, %
1. Бики (бугаї) I категорії 54,0
Молодняк найвищої вгодованості 53,0
Телята I категорії 53,3
2. Субпродукти харчові, оброблені I категорії за найменуваннями (у відсотках до маси м'яса на кістках): печінка 1,65

Середні показники забійного виходу для різних категорій сільськогосподарських тварин: ВРХ – 55-66%; Вівці – 44-52%;

Велика рогата худоба – 50-65% і вище (залежить від вгодованості); свині – 70-80% і вище, вівці – 45-55%, птах – 75-85%, кролики – до 60-62%.

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

1 день ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

2 дні ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

5 днів ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

6 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

6 днів ago