Categories: Відповіді

Скільки відходів від бика?

N п/п Найменування Норма виходу, %
1. Бики (бугаї) I категорії 54,0
Молодняк найвищої вгодованості 53,0
Телята I категорії 53,3
2. Субпродукти харчові, оброблені I категорії за найменуваннями (у відсотках до маси м'яса на кістках): печінка 1,65

Середні показники забійного виходу для різних категорій сільськогосподарських тварин: ВРХ – 55-66%; Вівці – 44-52%;

Велика рогата худоба – 50-65% і вище (залежить від вгодованості); свині – 70-80% і вище, вівці – 45-55%, птах – 75-85%, кролики – до 60-62%.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago