Більшість вирізок важить від 350 г до 600 г, це становитиме приблизно 3-4 порції.
Вирізка (прямітіна) знаходиться в задньопоперековій частині туші тварини, є поперековою м'язовою тканиною, розташована над нирками вздовж поперекових хребців. Протягом життя тварини дана м'язова тканина майже не отримує фізичного навантаження, тому є найбільш ніжною та смачною при приготуванні м'яса.
М'ясо Свинина має бути рожевою, без райдужних переливів, поверхня суха, запах відсутній. Чим темніший колір м'яса, тим старший вік тварини (хоча й необов'язково це залежить від харчування).
Вирізка свиняча Мираторг охолоджена 0.2-1.2 кг – купити з доставкою, ціна 729,60 – інтернет-магазин Качконіс у Москві та області.