Categories: Відповіді

Скільки варити яловичину, щоб не була жорсткою?

Солити яловичину, Точніше бульйон, в якому вона вариться, необхідно практично в кінці процесу варіння, Приблизно хвилин за 10 до повної готовності. Після закінчення необхідного часу для приготування м'яса, вогонь необхідно вимкнути, а яловичину залишити на півгодини у бульйоні. Це додасть м'ясу м'якості та соковитості.

Як зробити м'ясо яловичини м'яким при варінні. Для того щоб після варіння яловичина була ніжною і м'якою, її слід правильно варити. Для цього її слід опускати у вже киплячу воду. Відварювати рекомендується цілісним шматком. Розрізати на невеликі скибочки її можна буде після відварювання.

М'ясо вариться близько 2-2,5 годин, якщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготувалося швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть вилкою чи ножем.

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

2 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago