Categories: Відповіді

Скільки потрібно варити курячі пупки?

Як варити курячі шлунки на плиті Періодично видаляйте пінку, яка утворюється на поверхні. Сіль закидайте тільки за 5-7 хвилин до того, як продукт буде готовий. Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтори.

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, і розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5-10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше часу, зазначеного в рецептах нижче.

Адже курка народжується з яйця, і таке явище, як пуповина, а отже, і пупок, для неї чужі. Насправді все досить просто. Під цією кумедною назвою в Росії ховається курячий шлунок, який у народі часто звуть пупком. Цікавий факт, що у курки, як і в інших птахів, двокамерний шлунок.

admin

Recent Posts

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

1 день ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

1 день ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago

Книга як унікальний проєкт автора

Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…

2 тижні ago