Categories: Відповіді

Скільки оцту для маринаду м'яса?

З'єднайте 400 мл холодної води та 50 мл 9% оцту, перемішайте та залийте в ємність з м'ясом. Ще раз акуратно перемішайте, щоб усі шматочки просочилися маринадом, огорнулися спеціями. Oct 10, 2018

На 500 грамів м'яса (беріть на свій смак, спосіб працює з будь-яким видом м'яса) нам знадобиться цибулина, половина столової ложки томатної пасти, сіль та перець за смаком. І найголовніше – трохи 9% винного оцту, півтори столові ложки на таку кількість м'яса досить.

Цибулеву нарізку завантажуємо в каструлю з м'ясом, додаємо майонез і вливаємо 2 столові ложки 70-відсоткового оцту.

Маринувати в оцті м'ясо можна кілька годин, оптимальний час 5-6 годин, але можна протримати яловичину в оцтовому маринаді та 8 годин.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

9 години ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

10 години ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

2 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

2 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago