Categories: Відповіді

Скільки оцту для маринаду м'яса?

З'єднайте 400 мл холодної води та 50 мл 9% оцту, перемішайте та залийте в ємність з м'ясом. Ще раз акуратно перемішайте, щоб усі шматочки просочилися маринадом, огорнулися спеціями. Oct 10, 2018

На 500 грамів м'яса (беріть на свій смак, спосіб працює з будь-яким видом м'яса) нам знадобиться цибулина, половина столової ложки томатної пасти, сіль та перець за смаком. І найголовніше – трохи 9% винного оцту, півтори столові ложки на таку кількість м'яса досить.

Цибулеву нарізку завантажуємо в каструлю з м'ясом, додаємо майонез і вливаємо 2 столові ложки 70-відсоткового оцту.

Маринувати в оцті м'ясо можна кілька годин, оптимальний час 5-6 годин, але можна протримати яловичину в оцтовому маринаді та 8 годин.

admin

Recent Posts

Як грати в казино Slots City: інструкція для новачків

Slots City — одне з найпопулярніших онлайн-казино в Україні, яке працює за офіційною ліцензією Плей…

3 дні ago

Внедрение CRM: как повысить эффективность бизнеса

Современный рынок требует от компаний быстроты реакции, четкой организации работы с клиентами и точного учета…

4 дні ago

Как выбрать серьги и кольца с бриллиантами

Бриллианты на протяжении веков считаются признаком утонченного вкуса и роскоши. Однако при покупке важно учитывать…

4 дні ago

Жіночі та дитячі шапки оптом від українського виробника

Вибір головних уборів — це не лише питання стилю, а й комфорту та якості. Якщо…

6 днів ago

Підручник як основний інструмент здобуття предметних знань.

Сьогодні підручники все ще залишаються фундаментальними інструментами для засвоєння предметних знань. Вони не лише передають…

6 днів ago

Як вибрати ідеальний букет для будь-якої нагоди?

Квіти — це універсальна мова, яка передає емоції без слів. Вони здатні розповісти про закоханість,…

6 днів ago