5805 руб. шт. Стейк Томагавк – це Рибай на кістці. При смаженні кістка надає стейку чудового яловичого аромату і відмінного смаку, а м'ясні прожилки, що з'єднують кістку з м'ясом, мають яскравий смак, який не знайти в інших стейків.
Шатобріан також є найдорожчим стейкомоскільки з цілої туші виходить лише два філе.
Рибай стейк Рибай стейк Класика жанру, самий популярний та відомий шматочок! Виходить гарантовано смачним через великі жирові прошарки і ніжне, досить пухке м'ясо. Рибай – частина яловичини з товстого краю спинно-реберної частини туші. Причому, чим відруб ближче до голови, тим смачніше.
Томагавк – подарунок для справжніх поціновувачів мармурової яловичини. Він проходить процедуру вологого визрівання, що робить його неймовірно соковитим та ніжним. З цієї причини, незважаючи на значну товщину шматка, вага якого може досягати 1,3 кг, стейк смажать цілком.