Categories: Відповіді

Скільки хвилин готувати печінку?

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння субпродукт буде жорстким.

– Час смаження печінки залежить від розміру шматочків. Найкращий орієнтир у цій справі – зміна кольору продукту: як тільки печінка змінить свій колір на зрізі до половини товщини, печінку слід перевернути. Смажте печінка з кожного боку приблизно по 1-2 хвилини.

3У сковороду налити соняшникову олію, коли нагріється – скинути цибулю. Через 4 хвилини додати печінка, Посолити, поперчити і насипати хмелі-сунелі. Смажити хвилин 15. Додати сметану та тушкувати під закритою кришкою 5–10 хвилин на середньому вогні.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

2 дні ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

2 дні ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

3 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

4 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

4 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

4 дні ago