Categories: Відповіді

Скільки хвилин готувати печінку?

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння субпродукт буде жорстким.

– Час смаження печінки залежить від розміру шматочків. Найкращий орієнтир у цій справі – зміна кольору продукту: як тільки печінка змінить свій колір на зрізі до половини товщини, печінку слід перевернути. Смажте печінка з кожного боку приблизно по 1-2 хвилини.

3У сковороду налити соняшникову олію, коли нагріється – скинути цибулю. Через 4 хвилини додати печінка, Посолити, поперчити і насипати хмелі-сунелі. Смажити хвилин 15. Додати сметану та тушкувати під закритою кришкою 5–10 хвилин на середньому вогні.

admin

Recent Posts

Як обрати тактичне спорядження: поради від експертів

Вибір якісного тактичного спорядження — важливий аспект для військових, туристів, мисливців та всіх, хто цінує…

8 години ago

Чорна п’ятниця: книги для українців за зниженими цінами

В очікуванні традиційних передріздвяних знижок покупці планують вигідні покупки: скоро настане Чорна п’ятниця! Книги —…

9 години ago

Святкові подарункові набори з доставкою до Нового року: Підтримуємо українських майстрів

Новорічні свята наближаються, і кожен з нас замислюється над тим, як потішити близьких особливими подарунками.…

1 день ago

Догляд за хворими з психічними розладами в хоспісі для літніх людей

Психічні розлади у літніх людей є серйозною проблемою, яка потребує особливого підходу та професійного догляду.…

2 дні ago

Проекти двоповерхових будинків: сучасні рішення для комфортного життя

Двоповерховий будинок — це сучасне рішення для тих, хто прагне створити затишне і функціональне житло.…

4 дні ago

Вішлист: зручний спосіб організувати свої бажання

Сучасний світ покупок настільки різноманітний, що легко загубитися серед безлічі пропозицій. Буває, ви натрапляєте на…

4 дні ago