Categories: Відповіді

 Скільки часу треба варити пшеницю?

Насипайте її відразу в киплячу воду і варіть 1 година. Для плову і каші необхідні ніжніші зерна, тому потрібно або подвоїти час їх варіння, або замочити пшеницю на ніч. Виливайте воду, в якій замочувалося зерно, тільки у тому випадку, якщо вона брудна.Feb 9, 2012

У каструлю потрібно налити води, додати промиту кукурудзу, довести до кипіння. варити на середньому вогні 1 год. Потім додаємо промиту пшеницю і сіль, варимо ще одну годину.

Зазвичай на 1 склянка пшеничні крупи беруть 3 склянки рідини. Пшенична каша сама по собі виходить трохи в'язкою. Але якщо взяти 2 склянки рідини, вона вийде більш розсипчастою.

Корисні властивості пшениці Зерна м'якою та твердою пшениці містять від 11,6 до 12,5% білка, близько 60% вуглеводів, 1,5% жирів, ефірну олію, геміцелюлоу, клітковину, крохмаль, пектин, глюкозу, фруктозу, лактозу, мальтозу, рафінозу, вітамін Е, F, В1 , В2, В6, С, РР, каротин, ніацин, холін, біотин, фолацин.

admin

Recent Posts

Рак передміхурової залози: сучасні ризики для українських чоловіків

Рак передміхурової залози – це не лише найпоширеніший тип раку серед чоловіків, а й одна…

29 хвилин ago

Достижения и опыт агентства Pixel

Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…

2 дні ago

Как выбрать идеальную искусственную елку: 5 шагов к новогодней сказке

Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…

2 дні ago

Різновиди нарцисів: від класики до екзотики у вашому саду

Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…

1 тиждень ago

Чому хрустять суглоби і коли це небезпечно

Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…

1 тиждень ago

Бюджетний лайфхак: Як приховати сліди парковки від дружини

Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…

1 тиждень ago