"Найслабший" за градусами напій – Mondoro Asti з міцністю 7,5% про. У Mondoro Rose 9,5% про.
Коротко про товар
країна виробництва | Італія |
---|---|
фортеця | 7.5% про. |
сорт винограду | мускат |
солодке | |
біле |
Що стосується Асті, то це солодке, а не сухе, як Просікко, італійське ігристе вино, що виготовляється з Білого Мускату. Воно характеризується дуже насиченим ароматом персика, меду та мускатного винограду, а також зниженим вмістом алкоголю. На ринок вина Асті випускаються молодими, без витримки.
Для того, щоб повною мірою оцінити смак Mondoro Asti необхідно охолодити напій до 6-80С пити його дрібними ковтками. У цьому випадку насолода стане лише приємним доповненням до насиченого фруктового букету. За правильної дегустації вам вдасться розрізнити нотки меду та типовий виноградний аромат.