Просте меню для святкування весілля вдома
- асорті з м'ясної нарізки;
- сирна нарізка;
- овочеве асорті;
- мариновані гриби;
- асорті з канапе;
- оливки, маслини;
- асорті із слабосоленої риби;
- курячі крильця під сирним соусом;
Коронна страва заходу – великий торт, який можна прикрасити блискітками, живими квітами, фігурками з мастики тощо. столі також повинні бути й інші частування: фрукти, капкейки, тістечка та ін. весілля не обходиться без алкоголю: шампанського, горілки, коньяку, вина тощо.
З чого розпочати складання меню на весілля?
- Визначтеся з точною кількістю гостей. …
- Обговоріть з банкетним менеджером ресторану план розсадки гостей та меню, складіть список страв.
- Складіть послідовність подачі страв із представником ресторану. …
- Продумайте додаткові витрати на весільний бенкет.