Categories: Відповіді

Що таке емульсія у кулінарії?

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини, розподілених в іншій рідині. Емульсії можуть бути утворені двома будь-якими рідинами, що не змішуються; здебільшого однією з фаз емульсій є вода, а інший жир.

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини (дисперсної фази), розподілених в іншій рідині (дисперсійному середовищі). Емульсії можуть бути утворені 2ма будь-якими рідинами, що не змішуються.

Емульсії – Це рідини, що містять у зваженому стані мікроскопічні крапельки інших, нерозчинних у них рідин. Типовим прикладом природних емульсій може бути молоко. У ньому краплі молочного жиру розподілені у водному середовищі.

admin

Recent Posts

Ароматы для невесты: как выбрать духи для свадьбы

Свадьба — это день, который остается в памяти на всю жизнь. Фотографии, платье, кольца, букеты…

2 тижні ago

Ґрунтовки глибокого проникнення

Ґрунтовка глибокого проникнення — це ключовий матеріал у сучасному будівництві та ремонті, що забезпечує міцність,…

3 тижні ago

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

3 тижні ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 тижні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 тижні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 тижні ago