Categories: Відповіді

Що таке емульсія у кулінарії?

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини, розподілених в іншій рідині. Емульсії можуть бути утворені двома будь-якими рідинами, що не змішуються; здебільшого однією з фаз емульсій є вода, а інший жир.

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини (дисперсної фази), розподілених в іншій рідині (дисперсійному середовищі). Емульсії можуть бути утворені 2ма будь-якими рідинами, що не змішуються.

Емульсії – Це рідини, що містять у зваженому стані мікроскопічні крапельки інших, нерозчинних у них рідин. Типовим прикладом природних емульсій може бути молоко. У ньому краплі молочного жиру розподілені у водному середовищі.

admin

Recent Posts

Класичний манікюр на короткі нігті

Класичний манікюр на короткі нігті – це як маленьке чорне плаття у світі краси: завжди…

1 день ago

Сучасні бронежилети

Бронежилет — не просто “броня”, а елемент системи виживання У сприйнятті багатьох бронежилет залишається чимось…

1 день ago

Що означає «Обслуговування батареї» в iPhone і чи потрібно одразу міняти акумулятор?

Що означає «Обслуговування батареї» в iPhone і чи потрібно одразу міняти акумулятор? Смартфони Apple досить…

3 дні ago

Конопатка та герметизація дерев’яних будинків

Конопатка та герметизація є важливими етапами у створенні та догляді за дерев’яними будинками, особливо тими,…

3 дні ago

Гід по вибору іграшок для дорослих: все, що варто знати

Іграшки для дорослих давно перестали бути темою табу. Вони стали повноцінним елементом інтимної культури, інструментом…

3 дні ago

CAT ORANGE: український бренд дизайнерського жіночого одягу

CAT ORANGE — це не просто ще один бренд жіночого одягу. Це новий голос української…

5 днів ago